The Wild and Wonderful Whites of West Virginia

Handling: Hyr en buss och plocka upp femtio “Jerry Springer”-deltagare, kör ut dem till en postapokalyptisk sopcentral och ge dom knark, pengar och vapen. Vänta i två generationer, kör tillbaka till sophögen och betrakta det incestuösa spektaklet. Jag lovar dig, det kommer inte ens vara i närheten av vad denna sjuka familj lyckas producera på en långhelg. Vi snackar gamla tandlösa tanter som röker knark framför sockerskakiga småbarn, tolvåringar som ska döda sina frånvarande farsor, farsor som inte vill vara farsor och så vidare i all oändlighet, allt kryddat med slagsmål, hysteriska skratt och urspårade födelsedagskalas.

Omdöme: Hade “White Trash” varit en religion hade miljontals hjärntvättade slackers i alla fall funderat på att vallfärda till detta underbart sjuka Mecka. Jag är beredd att hänga på dom, mest för chansen att beskåda vad mänsklig passion, berusningsmedel och ett totalt förakt inför ordningsmakt kan skapa.  Det måste ju onekligen vara varje sociologs våta dröm att en gång för alla få svar på vad receptbelagd medicin, skjutvapen och ett fallerat skolsystem leder till. Jag vet i all fall var semestern 2011 kommer att firas. Hos “The Wild and Wonderful Whites of West Virginia”.  En speciell eloge ska dessutom riktas mot Jesco White – vilket jävla skägg!

youtubelogo

One thought on “The Wild and Wonderful Whites of West Virginia

  1. Pingback: Dancing Outlaw [I + II + Outtakes] « Allt det där och en påse chips

Ge mig feedback!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s