Joan Rivers A Piece of Work

Handling: Den legendariskt sönderopererade komikern Joan Rivers jagar hype, leker arbetsnarkoman och sminkar sig. Från hennes trevande steg som ung kvinlig komiker och genombrottet hos Carson fortsätter vi längs historiens allé, där både misslyckade gig ute på vischan och sjuka tragedier inom familjen dyker upp. Även en mer kontemporär inblick i Joans liv hinns med. Flygplatser, botox och devisen “Jag ställer upp på allt!” är ytterst centrala.

Omdöme: En enkel, trevlig och mysig dokumentärfilm för dig som gillar människor som berättar roliga historier på stående fot och inte har för höga krav på fortbildning eller förkovring. Istället bjuds du på sjukt mycket hjärta, en jävligt sympatisk kvinna och den sjukaste terapiformen någonsin. Var uppmärksam på att det kan ta några minuter att vänja sig vid hennes speciella ansikte, men ha tålamod, du blir i varm i ögonen ganska snabbt.

3space

Ge mig feedback!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s