Best Worst Movie

Handling: Världens sämsta film – alla kategorier – det är vad följeslagarna till “Troll 2” säger om deras älskade lilla kultrulle.  Likt hjärntvättade små sektmedlemmar studerar de den religiösa skriften om och om igen i jakt på fler dråpliga misstag, krystade dialoger och förvirrande motsägelser. Tjugo år efter premiären har hysterien nått sin kulm och när ett gäng dokumentärfilmare jagar rätt på hela filmcrewet börjar det, minst sagt, vattnas i munnen på de ironiska följeslagarna. Samtidigt blir filmskaparna för första gången någonsin behandlade som kungliga överheter, när salong efter salong fylls till bredden av lycksaliga och fanatiska fans.

Omdöme: Kan mycket väl vara 2010 bästa film! För oss som gillar riktigt insnöade dokumentärer med extraordinära karaktärer och en skrattfrekvens som slår valfri romcom vilken dag i veckan är den perfekt. Bara att få lära känna George Hardy en smula, gör att filmen aldrig kommer att lämna dig helt oberörd. Han är den amerikanska drömmen personifierad och är till skillnad från “King Of Kongs” Billy Mitchell, faktiskt möjlig att tycka om. Att du dessutom får regissören Claudio Fragasso som en plusmeny på köpet gör inte saker och ting sämre. Tro mig!

3space

One thought on “Best Worst Movie

  1. Pingback: Next Goal Wins | Allt det där och en påse chips

Ge mig feedback!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s